Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Het VNB Lourdeswerk in onze parochie organiseert bedevaartsreizen voor de Zalige Titus Brandsmaparochie, zoals dit jaar naar Kevelaer en eerder al naar Lourdes en Rome. Het Lourdeswerk is onderdeel van de Stichting VNB, dè katholieke reisorganisatie van Nederland. De VNB organiseert bedevaarten en andere reizen naar diverse bestemmingen, waaronder ook Israël.

In opdracht van de VNB onderzoekt studente Denise Slachter wat de redenen zijn waarom mensen wel of niet meegaan op een reis naar het Heilige Land. Ze heeft hiervoor een korte online vragenlijst gemaakt. Het invullen hiervan kost slechts enkele minuten. Wilt u deze enquête invullen?

Klik hier voor de enquête.

VNB Lourdeswerk Zalige Titus Brandsmaparochie