Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Zaterdag 13 mei staan de kramen weer rond de Werenfriduskerk aan het Noard in Workum . De vele boeken staan in de kerk. U bent welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur. Toegang is gratis.

De spullen zijn gesorteerd. Dat maakt het wat gemakkelijker om te vinden wat u zoekt. De opbrengst is voor het onderhoud van  de Werenfriduskerk.

In de maanden juni, juli en augustus gaan we door met de verkoop in de toren bij de grote ofwel Getrudiskerk midden in Workum. Vrijwilligers staan daar van maandag tot en met zaterdag ’s middags klaar om zo geld bijeen te brengen voor het Liliane Fonds en de Werenfriduskerk.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in deze bijzondere locatie.

De rommelmarktcommissie.