Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Op 13 april 2019 is de Dioceszane Pastorale Raad (DPR) van onze bisdom opgericht. De DPR is een nieuw adviesorgaan van de bisschop en bestaat uit vertegenwoordigers van lekengelovigen en pastorale beroepskrachten. De DPR bezint zich twee keer per jaar op actuele ontwikkelingen in het bisdom.

De bisdomstaf heeft behoefte om zowel lekengelovigen als beroepskrachten mee te laten denken over de toekomst van de kerk. Voorzitter van de DPR is Dominicus Kamsma o.p. uit onze Zalige Titus Brandsmaparochie.

Lees het volledige artikel op de website van het bisdom.