Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Op zaterdagavond 8 juni a.s. is er in de Sint Franciscusbasiliek te Bolsward een Pinksterwake. We vieren samen het Feest van de Geest, die eenheid in verscheidenheid doet ervaren.

De Pinksterwake is een viering met lezingen, gezangen (o.a. Taizé liederen), rituelen rond het licht en gebeden. In de viering zullen we het Pinkstervuur aan elkaar doorgeven. Mocht je in de buurt zijn, dan ben je van harte welkom in de Franciscusbasiliek. Ook mensen van andere geloofsgemeenschappen zijn van harte welkom.

De viering begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren wijd open om de geest te laten waaien.

voorgangers: Kees van Kordelaar, Dominicus Kamsma
koor: RK Joachimkoor o.l.v. Cecilia Bekema