Ticketshop voor

Vieringen

Kledingbank

M25 (spreek uit: M Twenty five) is DOEN! M25 is géén catechese, maar een DOE-activiteit.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Zie je het als een uitdaging om mensen die het moeilijk hebben te helpen en wil je op deze manier nieuwe ervaringen opdoen? Dan is M25 vast iets voor jou!

M25 is een diaconale jongerengroep, die zich inzet voor individuen en groepen in de samenleving, die extra aandacht en zorg kunnen gebruiken.

M25 in Workum:

De M25 groep in Workum komt elke laatste donderdag van de maand van 17.30 tot 19.00 uur bij elkaar in de Brouwershof, achter de H. Werenfriduskerk.

M25 in Bolsward:

De M25 groep in Bolsward komt elke laatste vrijdag van de maand van 17.30 tot 19.00 uur bij elkaar in de Maria van Sevenwoudenzaal van de Sint Franciscusbasiliek.

We gaan eerst altijd samen koken en met elkaar eten. Daarna is er tijd voor gezelligheid en om activiteiten voor te bereiden.

Soms gaan we eropuit, om medemensen te helpen. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten uitgevoerd. Bijvoorbeeld pannenkoeken bakken voor mensen met een verstandelijke beperking.

M25 staat namelijk voor Mattheüs 25, een hoofdstuk uit de Bijbel dat mensen oproept om zich in te zetten voor mensen die het moeilijk hebben: “want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.” En Jezus zegt hierover tegen zijn leerlingen: “alles wat je gedaan hebt voor een van mijn broeders hier, hoe onbelangrijk hij ook was, dat heb je voor mij gedaan.”

Activiteiten van M25 zijn open voor alle jongeren uit Bolsward en omstreken van 12 t/m 18 jaar. Of je nu gelovig bent of niet, je bent van harte welkom! Kom gerust een keer kijken en ervaren of M25 iets voor jou is.

Meer informatie:

Kees van Kordelaar (diaconaal werker)
0515 - 755479 of 06 - 19905519
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.