Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Vieringenrooster

Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer publieke vieringen in onze parochie gehouden worden. Er kunnen per viering maximaal 30 personen toegelaten worden, reserveren is daarom noodzakelijk. In Makkum en Witmarsum is het aantal plekken minder dan 30 door de beperkte ruimte, in Bolsward en Workum is er voldoende ruimte. Na de vieringen is er nog geen gelegenheid om samen koffie te drinken in onze parochieruimten.

Plaatsen reserveren voor vieringen

Het zal voorlopig nodig zijn om voor de vieringen een (gratis) plaats te reserveren. Dit kan via een internetwinkel. Men kan maximaal 4 plaatsen tegelijk reserveren. U dient uw ticket bij aankomst te tonen aan het welkomstteam. U kunt de ticket printen of op uw telefoon laten zien.

Wie niet zelf over internet beschikt en evenmin iemand om hulp kan vragen, kan telkens op donderdag- en vrijdagmorgen tijdens openingsuren contact opnemen met het secretariaat van de parochie via telefoonnummer 0515 - 576998.
U kunt gedurende de week vanaf donderdag alleen maar plaatsen reserveren voor de vieringen van de dan komende zaterdag/zondag.

In juni slechts 30 mensen tegelijk welkom

Omdat we in de maand juni niet meer dan 30 mensen mogen toelaten per viering, willen we u vragen om bij het reserveren met elkaar rekening te houden. Niet iedereen zal misschien even snel kunnen reageren wanneer de ticketshop opent. Geef alstublieft anderen ook een kans als u al een keer naar de kerk hebt kunnen gaan.
De ticketshop opent elke week op donderdag om 09.00 uur en blijft open tot een half uur voor de viering. Mochten er een dag voor de viering nog plekken zijn, reserveer die dan gerust.

Kerkopenstelling

Onze kerken zijn op geregelde tijden geopend voor het aansteken van een kaarsje en persoonlijk gebed. Houdt u bij een bezoek aan de kerk alstublieft de richtlijnen van het RIVM in het oog.

Onderlinge steun

Binnen onze parochie zijn inmiddels diverse initiatieven gestart om mensen te ondersteunen waar dat nodig is. Steun die natuurlijk niet beperkt blijft tot alleen parochianen. U krijgt daar via de e-mail, website en weekbrieven meer berichten over. Binnen het pastoraal team is afgesproken dat diaconaal opbouwwerker Kees van Kordelaar het eerste aanspreekpunt is (tel. 06-19905519).

In het overzicht hieronder staan de vieringen voor de komende tijd in onze parochie. De adressen van de locaties staan onder de vieringentabel.

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Locaties:

Bolsward Basiliek Grote Dijlakker 7