Vieringenrooster

Vanwege de overheidsmaatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus en de besluiten die de Nederlandse bisschoppenconferentie naar aanleiding daarvan heeft genomen, zijn er in onze parochie tot en met 1 juni 2020 geen openbare vieringen.

De Sint Franciscusbasliek in Bolsward wordt opengesteld voor persoonlijk gebed op dinsdagmiddag om van 14:00 - 17:00 uur, donderdagochtend van 9:30 - 12:00 uur en zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur.

De Sint Werenfriduskerk in Workum zal dinsdags van 9:00 tot 10:00 uur en donderdags van 14:00 tot 16:00 uur open zijn voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.

Lees hier alle maatregelen.

In het overzicht hieronder staan de vieringen voor de komende tijd in onze parochie. De adressen van de locaties staan onder de vieringentabel.

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Locaties:

Bolsward Basiliek Grote Dijlakker 7