De Kledingbus SWF maakt kans op de "Kern met Pit"-Trofee en een extra geldbedrag van minimaal € 1500,-. Onze diaconaal opbouwwerker en initiatiefnemer van de Kledingbus nodigt iedereen uit om hiervoor online te stemmen op www.kernmetpit.nl.

Kern met Pit is een initiatief van Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren! Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk, als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft.

De Kledingbus SWF heeft zich het afgelopen jaar ook ingeschreven als Kern met Pit-deelnemer en we zijn door de selectie heen gekomen. Aangezien we binnen een jaar de het project Kledingbus hebben gerealiseerd krijgt de stichting sowieso € 1.000,- voor de pot! Maar naast de € 1000,- kunnen we als project ook worden gekozen als trofeewinnaar voor de provincie Fryslân Als trofeewinnaar ding je vervolgens mee naar de Gouden Pit ter waarde van €3000,-.

Op 20 januari 2018 is er in elke provincie een prijsbijeenkomst voor de projecten die aan de editie van 2017 hebben meegedaan. Tijdens deze bijeenkomst worden de predicaten en de cheques van €1000, - uitgereikt aan de projecten die hun doelen hebben behaald. De kledingbus is er daar dus één van! Daarnaast krijgt, per provincie, één project een extra blijk van waardering: de Kern met Pit trofee en een extra geldbedrag van €1500,-.

De trofeewinnaar wordt als volgt bepaald:

Graag wil ik u dan ook uitnodigen om te stemmen op de kledingbus swf. Zo kunt u een bijdrage leveren aan dit mooie project zodat we de bus ook in 2018 kunnen laten rijden en zo zorgen voor meer verbinding en betrokkenheid in Sudwest Fryslân!

Stemmen voor de kledingbus doet u via de website www.kernmetpit.nl

Iedereen kan vanaf nu tot 10 januari 2017 stemmen. Alvast dank voor uw medewerking!

Kees van Kordelaar

Vieringen binnenkort

Agenda