Vanwege de coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal kerkgangers toelaten tot de vieringen. Reserveren via de ticketshop wordt aangeraden.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Op veler verzoek zijn de lezing van dr. H. Blommestijn en de preek van bisschop Van den Hout door beiden beschikbaar gesteld en op te vragen bij het secretariaat van de parochie. Een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. U krijgt ze dan digitaal toegestuurd. Omdat er ook gevraagd werd naar de andere uitgesproken teksten is er een document samengesteld, waarin ook de uitgesproken gebeden, de lezingen uit de H. Schrift en het gedicht van pater Titus zijn opgenomen.