Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Mgr. Van den Hout op 5 juni 2017 in de St. FranciscusbasiliekOp 5 juni 2017 (twee dagen na zijn bisschopswijding) mochten we onze kersverse bisschop, Mgr. Van den Hout, ontvangen in de Sint Franciscusbasiliek. Niet alleen Tweede Pinksterdag, maar ook het feest van de Heilige Bonifatius én de 24e verjaardag van de priesterwijding van Mgr. Van den Hout.

Hij ging voor in de Eucharistieviering en dronk daarna koffie samen met ons in de Maria van Sevenwoudenzaal. En tussendoor nog even op de foto met de misdienaars!

Mgr. Van den Hout met pastoor Bultsma en misdienaars op 5 juni 2017 in de St. Franciscusbasiliek