Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Na het zeer geslaagde startfeest  van onze nieuwe parochie zijn we als locatieraad ook  weer aan de slag gegaan .

- De kaars die we mochten ontvangen tijdens de viering heeft een plek gekregen in de kapel van Pater Titus.

-We hebben een bord achterin de kerk geplaatst voor nieuws van de diverse werkgroepen in onze locatie en hier vindt u ook nieuws van de locatieraad.
Mocht u er ook iets op willen hangen?
Graag even in overleg met Tiemen Hoitinga (

- Achter in de kerk hebben we  een gebedenboek neergelegd, waar u een gebed achter kunt laten. Deze gebeden zullen niet één voor één voorgelezen worden, maar de gebeden zullen in zijn geheel opgenomen worden tijdens de voorbede.

- Voortaan zal er iedere zondag een parochiaan zijn die voor de viering u een GVL zal aanbieden en  u een goede viering zal toe wensen.
Een klein gebaar als welkom in onze kerk. Mocht u deze groep willen ondersteunen kunt u dit doorgeven aan Tiemen Hoitinga.

- De eerste giften voor de extra ronde kerkbalans komen binnen! Geweldig! Heeft u al actie ondernomen?

- Zaterdag 7 juni organiseren we een boekenmarkt in en rond de kerk. Daarvoor zijn we opzoek naar boeken en vrijwilligers.

- mocht u nog tips of ideeën hebben wij horen ze graag!

Vriendelijke groet,

Locatieraad Bolsward