Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Nu de lockdown is verlengd, zijn er helaas nog steeds geen vieringen mogelijk in onze kerk. Het is wel mogelijk de kerk te bezoeken. De Werenfriduskerk is vanaf 26 januari iedere dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed. Er zal gedurende de ochtend iemand van het pastoraal team aanwezig zijn. Houdt u bij een bezoek aan de kerk alstublieft de richtlijnen van het RIVM in het oog.