Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Ticketshop

Afgelopen maandag is er een gesprek geweest tussen de Rijksoverheid en vertegenwoordigers van kerkgenootschappen. De minister van eredienst heeft in dat overleg de kerkgenootschappen gevraagd om hun eigen coronamaatregelen tegen het licht te houden. Onze Nederlandse bisschoppen zijn daarmee bezig.

Einde van de week verwachten we nader bericht. Als gevolg daarvan is het aantal beschikbare plekken in de ticketshop uit voorzorg op maximaal 30 gezet. Zoals altijd kunt u vanaf donderdagmorgen 9:00 uur plaatsen reserveren.

Weekbrief

Wekelijks ontvangt u op vrijdag rond 12:30 uur van ons een weekbrief. Komende weekbrief versturen we pas wanneer de aangepaste protocollen voor de vieringen bekend zijn.