Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Ticketshop

Afgelopen maandag is er een gesprek geweest tussen de Rijksoverheid en vertegenwoordigers van kerkgenootschappen. De minister van eredienst heeft in dat overleg de kerkgenootschappen gevraagd om hun eigen coronamaatregelen tegen het licht te houden. Onze Nederlandse bisschoppen zijn daarmee bezig.

Einde van de week verwachten we nader bericht. Als gevolg daarvan is het aantal beschikbare plekken in de ticketshop uit voorzorg op maximaal 30 gezet. Zoals altijd kunt u vanaf donderdagmorgen 9:00 uur plaatsen reserveren.

Weekbrief

Wekelijks ontvangt u op vrijdag rond 12:30 uur van ons een weekbrief. Komende weekbrief versturen we pas wanneer de aangepaste protocollen voor de vieringen bekend zijn.